lauantai 23. heinäkuuta 2016

OUDOISTA FAKTOISTA VOL.2...

- Rakastan Disney-leffoja! Ja siis nimenomaan niitä vanhoja, piirrettyjä versioita! Suosikkejani ovat Pieni Merenneito, Kaunotar ja Hirviö sekä Aladdin. Niin ja tietysti Leijonakuningas sekä Tarzan!

- Luen salaa Vauva.fi-sivuston keskusteluja. Siellä on välillä vain niin järkyttävän hauskoja (=täysin päättömiä) juttuja, että sivusto on ihan täysin koukuttanut minut!

- En ole ikinä myöhässä. Mistään. Päinvastoin, olen aina joka paikassa etuajassa, mikä on oikeasti jo todella rasittavaa. Lisäksi kaikki läheisimmät ystäväni sattuvat AINA olemaan sellaisia, jotka ovat poikkeuksetta myöhässä tapaamisesta kuin tapaamisesta. Arrgggh miten raivostuttavaa!


- Pelkään hammaslääkäriin menoa niin paljon, etten edes kehtaa näin julkisesti myöntää kuinka kauan viime käynnistäni on. Luultavasti ainoa tapa, jolla minut ikinä saisi hammaslääkäriin olisi nukutus. Tai sitten aivojen vaihto.

- En pidä vedestä, enkä siis myöskään uimisesta. En enää edes muista monta vuotta "talviturkkini heittämisestä" on, sillä en ikinä käy uimassa Suomessa. Vesi täällä ei vain yksinkertaisesti ole koskaan niin lämmintä, että suostuisin kastautumaan.




 - Minulla on jonkin asteinen pakkomielle siihen, että vessapaperirulla on telineessään oikein päin. Ja se ainoa oikea tapa käyttää vessapaperia on niin, että paperi rullautuu ylhäältäpäin. Pakkomielteeni on mennyt jopa niin pitkälle, että vaihdan jokaisessa käymässäni vessassa rullan aina oikeinpäin - oli paikka sitten ihan mikä tahansa. Myönnän tämän kyllä olevan hiukan sairasta.

- Vaikka säälin karjaeläimiä, en silti koskaan voisi ruveta kasvissyöjäksi. Avokadopasta onkin tasan ainoa kasvisruoka, mitä suostun syömään, sillä kaikki muut maistamani ovat poikkeuksetta vain "jääneet uupumaan jotain" (=lihaa).


Huom! "Oudoista faktoista vol.1" löytyy täältä!)

-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti