tiistai 16. elokuuta 2016

MAINOSMALLIUDESTA...

Sain jokin aika sitten oikein mieluisaa sähköpostia, kun RIEMUpuodin Maru otti minuun yhteyttä ja pyysi mainosmalliksi hänen uutta korumallistoaan varten. Olen valitettavasti erittäin tietoinen siitä, etten ole mikään Kuopion Gisele Bundchen (mistä ne pilkut saa tuohon u:n päälle??), mutta onneksi mainosmalleina voi toimia ihan kaikenlaiset ihmiset ikään, ulkonäköön tai vaatekokoon katsomatta.

Asuessani vielä Helsingissä, olin itse asiassa jonkin aikaa erään mainosmallitoimiston listoilla. Olen jostain ihmeen syystä jo pienestä pitäen toivonut jonain päivänä pääseväni tv-mainokseen ja se "unelma" toteutuikin aika pian uskallettuani listoille. Minun "15 SECONDS of fame"-hetkeni löytyy muuten näköjään edelleen YouTubesta. Tähän se iso nauruhymiö.



Mutta palataanpa vielä itse asiaan, eli korukuvauksiin. Ihana Maru toivoi kuviin luonnonläheisyyttä sekä boheemisuutta, joten huolettomat lettikampaukset "risuineen" sopivat kuvauksiin oikein kivasti. Onneksi en sentään joutunut ihan yksikseni kameran eteen, vaan Marun lisäksi tukenani ja turvanani oli toisena mallina toiminut Viivi. Kameran takana taas hääri Salla, jonka suusta aina silloin tällöin kuuluneet riemunkiljahdukset antoivat edes hiukan toivoa siitä, että onnistuimme ehkämahdollisesti tekemään jotain oikein. Tuskin siis maltan odottaa lopullisia tuloksia! Perästä kuuluu.






5 kommenttia:

  1. Hei kiva, että oot postauksen rustaillut kuvailuista! Toivotaan, että saatiin onnistuneita kuvia, voidaan sitten ihastella omaa pärstää missälie! :D Rupesin selailemaan sun blogia enemmänkin ja jotenkin kummasti löysin itseni ihailemasta Jutin kuvia, siis niin söpö! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu kattomaan sitä joku päivä! 😘😘

      Poista
    2. Voi kuule, juoksen joku kerta pää kolmantena jalkana sinne! :D

      Poista
  2. No oli mulla aihettakin hihkua ;) Kiitos teille upeet mallit!

    VastaaPoista