perjantai 5. elokuuta 2016

SISILIA ROADTRIPISTÄ VOL 3...

PÄIVÄ 4
Sciaccan pimeässä illassa viinitellessämme päätimme extempore varata seuraavaksi yöksi huoneen viinitilalta ja päädyimme pienen googlailun jälkeen paikkaan nimeltä Agriturismo Tarantola. Lähdimmekin siis heti aamusta ajelemaan suoraan maatilalle.

Tarantolaa pitää käsittääksemme vanhempi pariskunta, mutta me ehdimme tapaamaan ainoastaan tämän kyseisen herrasmiehen. Ja nimenomaan paino sanalla "herrasmies", sillä tuossa herrassa yhdistyi kaikki mahdolliset kliseet italialaisista miehistä; sieltä tuli siis sekä käsisuudelmia että niitä "Bella Laura"-huudahduksia. Mutta ei siis suinkaan sellaisella limaisella tavalla, vaan pikemminkin hyvin herttaisella.



Huoneemme ulkopuolelta.
Agriturismo Tarantola oli hyvin ikimuistoinen ja jännä paikka yöpyä, mutta eihän siellä totuuden nimissä ihan hirveästi tekemistä ollut. No, yleisen samoilun sekä viininjuonnin lisäksi siis. Pidemmäksi aikaa en siis voi paikkaa suositella - ainakaan tällaisille aktiivimatkaajille. Mutta yksi yö on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Ja jos vain matkalaukkumme eivät olisi olleet jo lähtiessä ylipainoisia, mukaan olisi ehdottomasti tarttunut pari pulloa kyseisen viinitilan omaa viintä. Nyt jouduimme kuitenkin valitettavasti jättämään pullot tilalle, sillä mielessä oli vielä elävästi lähtöselvitysvirkailijan vihainen mulkaisu puntarilukemamme nähtyään... No, onneksi emme ole nirsoja valkkarimme suhteen (lue: siis ylipäänsä erota minkäänlaisia eroja viineissä), vaan kaikki menee mukisematta alas.






...jatkuu.

HUOM! Roadtripin aiemmat osat löytyvät täältä sekä täältä.


2 kommenttia: