sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

KANARIASTA

Kaikille on jo varmaan tullut selväksi, etten pidä Kanariansaarista. Tai no etenkään siitä Playa del Inglésistä (ja ei, edes siellä tapahtunut kosinta ei saanut mieltäni muuttumaan). Viikko lämmintä auringonpaistetta oli kuitenkin enemmän kuin tervetullutta - niin ja tietysti myös se kylmä sangria.

Koska varasimme matkamme todella myöhään, jouduimme tällä kertaa turvautumaan Airbnb -majoitukseen, sillä kaikki hotellit olivat yksinkertaisesti vain täysiä (tai sitten ne ainoat vapaat maksoivat noin sataviissataatuhatta). Majoitukseemme kuului kuitenkin oma piha sekä taloyhtiön uima-allas, joten sinänsä ei valittamista. En kuitenkaan ole ikinä ollut sellainen lomailija, joka möllöttää kaiket päivät poolilla kitaten kaljaa. Niinpä tarvitsen jonkinlaista actionia myös niin sanotuille aurinkolomille, sillä minusta matkoilta pitää aina löytyä jotain uutta ja jännää koettavaa.




Ja koska Inglésissä ei tosiaan ole ihan hirveästi mitään sen ihmeellisempää, teimme heti loman toisena päivänä ostos- sekä hengailureissun Las Palmasiin. Vaikka Lapassa olikin taas melko viileä keli, oli tunnelma onneksi ihan kaikkea muuta. Kilistelimme siis porukalla tuoreelle kihlaukselle sekä söimme mahan täydeltä tapaksia. Shoppailut jäivät loppujen lopuksi melko vähäisiksi (uudet aurinkolasit, valkoinen röyhelöpaita sekä KIKO:n kuorivat wipesit), mutta toisaalta ehkä jopa parempi niin...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti