keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

PUHDISTAVASTA NAAMIOSTA

Olen tässä viime aikoina hiukan kipuillut ihoni epäpuhtauksien kanssa, joka on kaikin puolin ihan todella ärsyttävää. Minulla on siis pintakuiva sekaiho, joka on ehkä juuri se kaikista ärsyttävin mahdollinen, sillä yritäpä nyt sitten hoitaa järkevästi kahta ääripäätä. On tietyt ihonhoito- sekä meikkituotteet, joista suostun maksamaan tarvittaessa hiukan enemmänkin (mm. meikkivoide, seerumi sekä kosteusvoide), mutta naamiot eivät valitettavasti kuulu siihen ryhmään, sillä nehän pestään pois vain muutaman minuutin käytön jälkeen. (Tai no ainakin ne puhdistavat versiot.) Siitä syystä en siis halua tuhlata niiden hintaan pientä omaisuutta. Tämä L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask  on kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan ihan täydellinen, sillä se maksaa vain noin kymmenen euroa!


Clay Glow Maskin sisältämä savi siis puhdistaa ihoa, mutta siinä samalla naamio antaa kasvoille myös ihanaa kuulautta sekä "hehkua". Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan!

P.s. Kokeilin myös saman sarjan Clay Purify Maskia (se vihreä), mutta se oli iholleni aavistuksen verran liian järeää kamaa (en edes tiennyt että sellainen on mahdollista, sillä ihoni ei todellakaan ole sieltä herkimmästä päästä). Tai no ehkä "järeää" on hiukan väärä termi, mutta naamio siis poltteli jonkin verran. Tosin lopputulos oli kyllä tässäkin naamiossa oikein hyvä, eli aion ehdottomasti käyttää loppuun senkin purkin - kuumotuksesta huolimatta!


HUOM! Postausta ei valitettavasti ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan olen maksanut tuotteen omilla rahoillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti