tiistai 23. toukokuuta 2017

KESÄISESTÄ HELSINGISTÄ

Kesä ja Helsinki; parempaa yhdistelmää ei ehkä vain ole olemassa! Tosin tuo kombinaatio olisi ollut vieläkin parempi, jos olisin tajunnut ottaa Kuopiosta mukaan joitain muitakin vaatteita kuin pelkkiä villapaitoja... Oh well.

Näin kesän kynnyksellä sitä alkaa aina väkisinkin miettiä mitä kaikkea kivaa Helsingissä on pakko tehdä kesäkuukausien aikana. Tähän listaan kuuluu muun muassa piknik Suomenlinnassa, Hietalahden kirppari (sekä Roslundin hampurilaiset), Lintsin vohvelit ja Hernesaaren terassilla paistattelu. Niin ja tietysti pizza Liuskaluodon Skifferissä sekä noin miljoona Helsingin Jäätelötehtaan vanhanajan jäätelöpuikkoa!



Koska siis ihana kesäilta, päätimme lähteä Jutin kanssa iltakävelylle ihan Helsingin keskustaan. Juti sai haistella raikasta meri-ilmaa sekä ihmetellä satamaan lipuvia laivoja, ja me nyt fiilistellä ihan muuten vain. Tosin kesä tuo meidän perheellemme aina mukanaan myös omat haasteensa, sillä Juti pelkää edelleen aivan hysteerisesti kärpäsiä. Ja kyllä, luit oikein. Jos meidän kotonamme siis surisee yksikin kärpänen, juoksee Juti häntä koipien välissä vaatehuoneen perimmäiseen nurkkaan piiloon. Ja sitähän ei saa mitenkään ulos sieltä ennen kuin kyseinen pörriäinen on listitty - ja esitelty luonnollisesti vielä raato todistusaineistona. Että sellainen vahtikoira.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti