tiistai 30. toukokuuta 2017

SUDIO SWEDENIN KUULOKKEISTA

Olen ehkä siitä hiukan erikoinen, etten ikinä kuuntele musiikkia kuulokkeilla. Siis ikinä. Olen ilmeisesti sen verran utelias luonne, että kuuntelen esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä paljon mielummin mistä vieressäni istuvat ihmiset juttelevat. Tajusinkin siis juuri muutama päivä sitten, etten omista ollenkaan kuulokkeita. Mutta se mihin tarkoitukseen minä todella niitä tarvitsin, liittyy Netflixiin. Joudun nykyään viettämään paljon aikaa kaukojunissa sekä lentokentillä, enkä yksinkertaisesti vain keksi parempaa tapaa kuluttaa aikaa, kuin hyvät sarjat. Sudio Swedenin yhteydenotto ei siis olisikaan voinut tulla yhtään parempaan aikaan, sillä olin juuri edellisenä päivänä valitellut poikaystävälleni kuulokkeiden puutteesta. Sain Sudiolta testattavakseni langattomat Regent White* -kuulokkeet, jotka ovat jo parin kerran käytön jälkeen vakuuttaneet uuden käyttäjänsä ihan totaalisesti. Ja mikä parasta, valkoiset kuulokkeet ovat vielä todella kauniitkin!


Vaikka olenkin näissä bloggaushommissa vielä tällainen "aloittelija", olen kuitenkin hyvin tarkka millaisiin yhteistyöprokkiksiin lähden mukaan. Olen jo kieltäytynyt monesta tarjouksesta, sillä ne eivät vain ole tuntuneet "omilta". Jonkun mielestä se on varmasti todella tyhmä veto, mutta haluan tietoisesti pitää hyvin tiukan linjan tuotteista, joita suosittelen lukijoilleni. Samaa toivon tietysti myös itsekin mitä seuraamiini blogeihin tulee. Sudion kuulokkeet olivat meidän taloudessamme kuitenkin niin iso menestys, että poikaystäväni lähtiessä eilen työmatkalle, olivat myös kuulokkeet jotenkin mystisesti kadonneet juuri samana aamuna. Eli perheriitoja välttääksemme meidän on varmaan pakko tilata vielä toiset.

Sudio Sweden haluaa myös muistaa teitä lukijoita ja tarjota teille -15% alennuskoodin. Koodi linnalaura15 oikeuttaa siis alennukseen kaikista Sudion tuotteista heidän omalla nettisivullaan ja toimii ihan maailmanlaajuisesti. (Suositus kaikille pariskunnille: tilatkaa molemmille omat!)







* Kuulokkeet saatu Sudio Swedeniltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti