maanantai 14. elokuuta 2017

SEKALAISESTA VIIKONLOPUSTA

Minulla oli koko viime viikonloppu vapaata, joten vietimme sen tällä kertaa Kuopion sijasta Helsingissä. Sääkin sattui olemaan tosi kiva (no okei, ellei sitä pientä myrskyä lasketa), joten nyt oli vihdoin loistava aika mennä piipahtamaan Linnanmäellä. Meidän nykyiset Lintsi-reissumme tosin sisältävät lähinnä vain hattaraa, vohveleita sekä terassilla hengailua; kun on nimittäin kerran käynyt Disney Worldissä tai Universal Studioilla, niin Linnanmäen laitteet eivät pahemmin enää houkuttele. (Ei sillä, että olisin muutenkaan mitenkään erityisen kova härveleiden ystävä).


Tapasimme viikonlopun aikana myös erään ystäväpariskuntamme, joka vei meidät syömään ehkä maailmankaikkeuden parasta kebabia. Itse asiassa tuo sana "kebab" ei nyt vain millään lailla anna oikeutta Döner Harjun ruoille, sillä annokset olivat ihan m i e l e t t ö m ä n hyviä! Mistään "perus"kepsusta ei siis todellakaan ole nyt kyse - ennemminkin sen gourmet- versiosta. Menkää siis ihmeessä testamaan!



Olen myös nähtävästi aloittanut itseni kanssa jonkinlaisen "kuinka dorkia ostoksia aikaeropöhnässä onkaan mahdollista tehdä" -kilpailun, sillä viime Japanin reissulta minun oli vain pakko ostaa Jutille reppu. Tuon dorkempaa ostosta ei siis ehkä edes voi olla olemassa. (Paitsi ehkä tämä.) Tosin yllättävää kyllä, Juti ei ollut repusta millänsäkään. Toinen painelikin reippaasti kyläreissulle reppu - täynnä herkkuja tietty - selässään. Jännityksellä tässä vain jo odottelen mitä seuraava työmatka tuokaan tullessaan... (Ja ei, emme me oikeasti aio käyttää Jutilla reppua.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti