keskiviikko 20. syyskuuta 2017

MASUSTA

Palataanpa vielä hetkeksi viime viikkoon ja pikapyrähdykseen Tampereella. Meidän "syöntilomamme" ei olisi ollut mitään ilman minun lempiravintolaani, joten meidän (siis minun) oli pakko päästä Masuun. Tämä aasialaistyyppinen ravintola on ollut yksi minun ehdottomista suosikeistani ihan siitä asti kun se aikoinaan avattiin Tampereelle.



Valitettavasti jouduin kuitenkin tulemaan nyt siihen tulokseen, että joko aika oli kullannut muistot tai sitten ravintolan taso on laskenut ihan huimasti. Otimme maisteltavaksemme Masu-menun ja lisäsimme siihen vielä tulisen mehevät ribsit. Se paljastuikin ihan loistavaksi ideaksi, sillä ilman noita ribsejä koko menu olisi ollut pelkkä iso pettymys.

Alkuruokana tarjoillun Hirata Bunin possu oli siis t o d e l l a rasvaista (lähes pelkkää läskiä), eikä sitä meinannut saada mitenkään pureskeltua pieneksi. Pääruokana tarjoiltu leivitetty porsaanleike taas ei maistunut miltään ja muistutti kokonaisuutena lähinnä huoltoasema-annosta. Lisäksi ruoan seasta löytyi vielä pala teippiäkin, joka ei sinänsä ainakaan parantanut makuelämystä. Kaiken huipuksi menun jälkiruoka oli niin mitäänsanomaton, etten enää edes muista mitä se oli. Tiivistettynä ravintolakäynti kuulostaisi siis tältä: seura oli hyvää, mutta ruoka ei - lukuunottamatta siis niitä ribsejä. Se on ihan todella sääli, sillä tykkään kovasti Masun tunnelmasta sekä sen ystävällisestä palvelusta. Nyt alkaakin siis virallisesti haku uudelle lempiravintolalle, vinkkejä anyone?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti