perjantai 8. syyskuuta 2017

PANNUKAKUSTA

Välillä tulee niitä päiviä, kun on vain pakko saada jotain hyvää ja poikaystävän pirulainen on tyhjentänyt kaikki karkkivarastot (siis myös ne salaiset). Tähän hätään paras ratkaisu löytyy pannukakusta, sillä se on todella helppo ja nopea valmistaa. Lisäksi sen raaka-aineet löytyvät ainakin meidän kaapeistamme lähestulkoon aina. Pahoittelut muuten semiankeista kuvista, mutta pannukakku on ehkä maailmankaikkeuden vaikein ruokakuvattava. (Tähän vielä hästääk hermoromahdus.)


MAMA LINNAN PANNUKAKKU
(jos teet ison pellillisen, valmista ohje tuplana) 

2 dl kuohukermaa
2 dl vettä
2 kananmunaa
1.5 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
2 rkl sulatettua voita
ripaus suolaa

Sekoita kerma-veden joukkoon kananmunat sekä lisää lopuksi myös muut raaka-aineet. Anna seoksen turvota muutaman minuutin ajan.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia (tai kunnes ruskistuu). Nauti valmis pannukakku hillon sekä kermavaahdon kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti