keskiviikko 11. lokakuuta 2017

NARITASTA VOL. 2

Olen ihan täysin unohtanut kertoa täällä siitä Naritan reissusta, kun nappasin poikaystäväni mukaan työmatkalleni! Joten laitetaanpas vielä nämäkin kuvat jakoon. Narita on siis "pieni" 131 000 ihmisen kylä ja se sijaitsee noin tunnin junamatkan päässä Tokiosta. Jos en siis jaksa matkustaa työmatkoillani aivan Tokion keskustaan, vietän vapaapäiväni Naritassa. Aloitimme päivän Naritasan Omotesandon kuuluisalla kävelykadulla, joka on täynnä perinteisiä kauppoja sekä ravintoloita. Jos siis haluaa ostaa kotiinviemisiksi vaikka sushintekovälineitä (onkohan tuo edes oikea sana?), niin tämä on juuri oikea paikka!


Naritasan Omotesando.


Kun kävelykatua talsii tarpeeksi pitkälle, tulee automaattisesti Naritasan Shinshojin temppelille. Vaikken sen kummemmin mikään temppeli-ihminen olekaan, oli se ihan mielenkiintoinen paikka vierailla. Temppelialuetta ympäröi vielä kaunis puisto, jossa oli kiva hengähtää hetkeksi. Se olisi ollut myös täydellinen lounaspaikka - jos siis olisimme vain tajunneet ostaa etukäteen jotain evästä.






Ja koska olimme Japanissa (poikaystäväni vielä ensimmäistä kertaa), oli minun pakko viedä hänet paikalliseen hihnasushiin. Pitkän ja hiostavan kävelylenkin jälkeen tuore sushi sekä yksi jääkylmä Asahi maistuivatkin aivan taivaallisilta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti