perjantai 13. lokakuuta 2017

SOFT GOATIN KASHMIRNEULEESTA

Olen himoinnut Soft Goatin kashmirneuleita jo jonkin aikaa ja lopulta minun oli vain pakko luovuttaa ja antaa Master Cardin laulaa. Rehellisesti sanottuna jouduin käymään itseni kanssa melkoisen kamppailun, sillä heidän valikoimistaan löytyi toinen toistaan ihanampia vaatteita ja mopo meinasi karata aivan totaalisesti käsistä.

Ostomorkkiksesta ei kuitenkaan ole tietoakaan, sillä neule on kaikin puolin täydellinen ostos! Kellohihat ovat aivan ihana yksityiskohta ja paita taas mielettömän pehmeä sekä lämmin! Eli antaa tulla vaan kaikki pakkaset ja myrskytuulet, täällä ollaan valmiita taisteluun hypotermiaa vastaan!



Neule pääsi ensimmäistä kertaa päälle, kun poikaystäväni vei minut taannoin illallisen kautta elokuviin. Joudun tällä hetkellä olemaan niin paljon poissa kotoa (jos siis tilapäistä ja ankeaa vuokrakämppäämme voi nyt edes kodiksi sanoa), että viihdyn Kuopiossa käydessäni pääosin ihan vain kotosalla. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön - ja ihan erityisesti silloin, kun ei itse huvittaisi kokkailla.


AURINKOLASIT: MARC BY MARC JACOBS
NEULE: SOFT GOAT
FARKUT: H&M
KÄSILAUKKU: MARC BY MARC JACOBS 
KENGÄT: IKIVANHAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti