perjantai 24. marraskuuta 2017

BUSINESS-KOULUTUKSESTA

Meillä oli tällä viikolla pieni get together peruskurssimme kanssa, sillä kokoonnuimme kaikki pariksi päiväksi Finnair Flight Academyyn kaukolentojen business-koulutukseen. Tämä koulutus on edessä kaikilla kuusi kuukautta Finnairilla lentäneillä matkustamohenkilökunnan jäsenillä.

Eihän se business-luokan tarjoiluproseduuri siis mitään rakettitiedettä ole, mutta siinä on kuitenkin niin monta eri osa-aluetta, että parin päivän koulutus oli oikein tervetullut. Ja tietenkin oli ihan huippua nähdä pitkästä aikaa myös kurssikavereita, sillä heitä näkee valitettavan harvoin samoilla lennoilla - onhan Finnairilla kuitenkin melkein 2000 lentoemäntää sekä stuerttia.
 


Koulutuksessa oli myös pieni porkkana, sillä sen suoritettuamme saimme vihdoinkin kaikki siivet! Ne ovat siis merkki siitä, että olemme tästä päivästä eteenpäin "täysin valmiita lentoemäntiä", sillä kuuden kuukauden harjoitusvaihe on nyt ohitse. Jei!

Ehkä siipiäkin enemmän taisimme kuitenkin olla innoissamme siitä, että nyt meillä on vihdoin mahdollisuus myös toivoa sekä vaihtaa lentoja! Omana ykköstoiveenani joulukuulle oli luonnollisesti lempikaupunkini New York, sillä mikään ei voi olla parempaa, kuin joulushoppailu Nykissä! Vaikka lentotoiveet ovatkin puhtaasti pelkkiä toiveita, onneksi tämä meni läpi - I just can´t wait!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti