perjantai 15. joulukuuta 2017

UUDEN KODIN MATERIAALIVALINNOISTA

Talomme alkaa nyt olla siinä vaiheessa, että materiaalivalinnat pitää lyödä lukkoon. Vaikka suuret linjat ovatkin olleet selvillä jo kuukausia, muutama pieni yksityiskohta on tuottanut meille molemmille harmaita hiuksia. (Siis ihan kirjaimellisestikin.) Onneksi pääsemme vielä keskustelemaan näistä haastavista osioista sisustussuunnittelijan kanssa, jolta saamme toivottavasti hyviä vinkkejä lopullisiin valintoihimme.

Toinen iso ongelma on ollut koko projektin ajan allekirjoittaneen tietyt vajavaisuudet. Minulta siis ihan oikeasti puuttuu aivoista se osa, joka pystyy hahmottamaan tilaa pohjapiirroksen perusteella. Eikä kyse ole pelkästään siitä, vaan en yksinkertaisesti pysty hahmottamaan yhtään mitään. Loppupeleissä tämä talon rakentaminen onkin siis yhtä jättisian ostamista säkissä.



Kotimme tulee joka tapauksessa olemaan linjakkaan vaalea, jota "elävöitetään" mustilla, harmailla sekä tammenvärisillä yksityiskohdilla. Kodikkuutta lisää vielä muutamat koristetiiliset pinnat. Ja koska haluamme asunnosta mahdollisimman valoisan sekä avaran, olemme käyttäneet niin paljon lasia kuin vain mahdollista. Nyt pitäisi sitten vielä malttaa odottaa se muutama kuukausi, jotta pääsemme viimeinkin ihastelemaan (tai kauhistelemaan) lopputulosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti