sunnuntai 17. joulukuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

+ Jouluradio! En noin yleisesti ottaen tykkää kuunnella radiota, sillä sieltä tulee pelkästään Eppuja, Haloo Helsinkiä tai Ultra Brata. Jouluradio ei kuitenkaan petä koskaan, sillä joululaulut eivät vain voi olla huonoja! Kunpa tämä vain pyörisi ympäri vuoden...

+ Gilmore Girls on yhä edelleen se paras "nukkumaanmenosarja", jota katselen joka ilta puhelimeltani mennessäni sänkyyn. Siitä tulee aina hyvälle tuulelle! Ainoa miinus koko sarjalle on sen huono puvustus.

+ Vaikkei Juti noin yleensä olekaan "talvi-ihminen" (koska liian kylmä), niin nollakeli sekä paljon lunta on sen mielestä aivan täydellinen yhdistelmä!


+ Kiina ei tunnetusti ole mikään minun suosikkikohteeni, mutta minusta oli siitäkin huolimatta kiva päästä ensimmäistä kertaa Chongqingiin. Kaikista ennakkoluuloista huolimatta "Chonkkari" paljastui kahden päivän jälkeen erittäin positiiviseksi yllätykseksi, mutta tästä lisää ensi viikon aikana!

+ Jättikokoinen kashmirhuivi, joka oli Kiinan reissun ainoa ostokseni (minun pitäisi saada tästä hyvästä jokin palkinto)! Kaiken lisäksi huivi maksoi vielä aivan käsittämättömät 13 euroa?!


- Syöminen Kiinassa. En vain edelleenkään pysty syömään siellä oikein mitään, joten kahden päivän ajan ruokavalioni koostuikin paikallisen Pizza Hutin pepperonipizzasta sekä kotoa tuoduista salmiakeista.

- Sain vihdoin uudet Burberryn silmälasini, mutta en vain jotenkin osaa käyttää niitä. Yritänkin täällä nyt puoliväkisin opetella käyttämään niitä.

- Päätin pitää pientä taukoa ripsipidennyksistä ja tilasin itselleni sen paljon kohutun Revitalashin. Olen nyt käyttänyt tuotetta muutaman viikon ajan, mutten ainakaan vielä tässä vaiheessa voi sanoa huomaavani minkäänlaista eroa entiseen. En kuitenkaan luovuta ennen kuin purkki on kokonaan tyhjä, joten palaan asiaan vielä hiukan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti