sunnuntai 7. tammikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ New York, New York, New York! Kylmyydestään sekä lumimyrskyistään huolimatta lempikaupunkini jaksaa ihastuttaa joka ikinen kerta! Tämä onkin juuri niitä paikkoja, joihin ei vain voi ikinä kyllästyä.

+ Testiin mennyt Revitalash paljastui sittenkin maineensa veroiseksi! Minun ripseni hujahtivat yhtäkkiä todella pitkiksi, joten aine todistetusti tehoaa. Tosin olisin ehkä pituuden sijasta toivonut enemmänkin tuuheutta, mutta ehkä sitäkin on vielä luvassa...? (Tähän se rukous-emoji.)



+ Minulla on jo pidempään ollut paha yöpukuvajaus ja olen nukkunut viime aikoina milloin missäkin vanhoissa lumpuissa. Löysin kuitenkin vähän aikaa sitten Zalandon nettisivuilta merkin Anna Field, jolla on todella kivoja sekä suhteellisen edullisia yökkäreitä! Laitoinkin välittömästi pari tilaukseen.

+ Jouluradio kuuluu edelleen! En tiedä onko se aiempina vuosina kuulunut vielä joulukuun jälkeenkin, mutta tämä oli joka tapauksessa erittäinen iloinen yllätys! (Kuuntelen radiota ainoastaan autossa ja joululaulut ovat vaikka ympäri vuoden aivan täydellistä automusiikkia!)


- Heitin viikonloppuna talven ensimmäisen volttini (alkoholilla ei ollut osuutta asiaan) ja vaikka sen kummemmilta loukkaantumisilta vältyttiinkin, sääreni näyttävät nyt aivan hakatuilta. Ensi viikon Miamin reissu vedetäänkin siis ilmeisesti maksimekossa...

Taloprojektissa on taas tullut vastaan pari yllättävää (lue: stressaavaa) haastetta, joten alan vakavasti harkita jonkin sortin mielenterveyslääkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti