perjantai 18. toukokuuta 2018

HÄÄKUTSUISTA

Tulevat häävalmistelut ovat edenneet siihen vaiheeseen, että saimme vihdoinkin lähetettyä hääkutsut. Minulla ei kyllä ole hajuakaan missä vaiheessa kutsut kannattaisi oikeasti lähettää, mutta meidän kutsumme postitettiin noin viisi kuukautta ennen itse juhlapäivää. Asiaan vaikutti tietysti myös sekin, että hääjuhla vietetään ulkomailla.

Pienen tutkailun sekä ystäväpariskunnan suosituksen jälkeen päätimme tilata kutsut Shine Wedding Invitations- sivustolta. Nuo olivat rehellisesti sanottuna kalleimmat paperilappuset, jotka olen ikinä ostanut, mutta pahimmassa muuttohässäkässä päätimme mennä sieltä missä aita on matalin. Kutsujen yksinkertaisen kaunis tyyli miellytti meidän molempien silmää ja oli juuri sitä mitä halusimmekin. Lisäksi kutsut suunnitellaan puolestasi omien toiveidesi mukaisesti, joten tämän helpommalla ei enää voi päästä. Emme tosin ehkä olleet aivan samalla aaltopituudella oman suunnittelijamme kanssa, mutta pienen kädenväännön jälkeen olimme kuitenkin erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!



Ja kun nyt kerran pääsin vauhtiin, päätin tilata meille vielä ihan ikiomat postimerkitkin. Postin nettisivuilla saa siis muokattua omasta kuvasta haluamansa näköisen postimerkin ja sen tekeminen on todella helppoa. "Mittatilausmerkit" maksavat luonnollisesti hiukan enemmän kuin tavalliset, mutta olivat kyllä ehdottomasti sen arvoiset. Tämä kannattaakin siis pitää mielessä esimerkiksi joulukortteja varten!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti